Liittymisehdot ja jäsenmaksut

Jäsenmaksu

Jäseniltä perittävän liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Kokoukseen ja koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on kuluvan vuoden maksettu jäsenmaksu. Kunniapuheenjohtaja ja kunniajäsenet eivät suorita jäsenmaksuja, mutta ovat oikeutettuja osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tilaisuuksiin.

Hinnasto

Liittymismaksu
500 €

Vuosittainen jäsenmaksu
250 €

Liittymisehdot

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen luonnollinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenhakemukset hyväksytään hallituksen toimesta seuraavassa kokouksessaan. Jäsenyyden edellytyksenä on, että henkilö on vähintään 7 vuoden ajan toiminut päätoimisena liikenneopettajana ja hänellä on voimassa oleva liikenneopettajalupa tai henkilö on toiminut muussa liikenneturvallisuustyössä vähintään 7 vuoden ajan ja hänellä on voimassa oleva liikenneopettajalupa.

Jäsenen on oltava joko yrittäjänä tai työsuhteessa yrityksessä taikka koulutuskeskuksessa, jolla on autokoululupa. Jäsenyyden edellytyksenä on riittävä nuhteettomuus, jonka henkilö jäsenyyttä hakiessaan vakuuttaa. Hakiessaan jäsenyyttä henkilön pitää osoittaa riittävä tietämys ajoterveydestä toimiakseen ajokyvynarvioitsijana.

Tasokoe

Seuraava tasokoetilaisuus järjestetään TORSTAINA 11.11. klo 9.00 
HOTELLI ALMA Seinäjoki (ruukintie 4).

Tasokokeeseen pääsyn edellytyksenä on:

  • Hyväksytty jäsenhakemus, jäsenhakemus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 25.10. mennessä (täytä alla oleva Liity jäseneksi!)  
  • Maksettu tasokoemaksu 50 €, 8.11.2021 mennessä yhdistyksen tilille

Tasokokeen läpi päästyäsi sinulla on mahdollisuus jäädä 2 päivän koulutukseen 11.-12.11.2021 Seinäjoelle. 

Liity jäseneksi!